Jocuri Ruleta Gratis

Romaniacazinos.com » Jocuri Ruleta Gratis

Majoritatea cazinourilor online românești licențiate oferă jucătorilor jocuri cu ruleta gratuite sau pe pariu real. Unul dintre cele mai vechi jocuri din cazinouri, jocul de ruletă continuă să se numere printre preferatele celor care îndrăgesc jocurile de noroc clasice. Cunoscută ca Jocurile diavolului, pentru că suma numerelor pe care se poate paria este 666, ruleta joc este văzută azi ca aducătoare de câștiguri și bonusuri. Asta pentru că aceste jocuri cu ruleta se bazează atât pe noroc, cât și pe strategii de joc.

100% până la 333€ + 300 rotiri gratuite
300 rotiri gratuite
100% până la 1000€ + 125 rotiri gratuite
125 rotiri gratuite
100% până la 2000€ + 200 rotiri gratuite
200 rotiri gratuite

Cum se joacă jocurile de ruletă?

Regulile de joc asociate jocului de ruletă online sunt simple. Jucătorii la jocuri cu ruleta au jetoane cu anumite valori în bani pe care le pot miza pe o masă de ruletă. Bineînțeles, aceștia vor alege și una dintre numeroasele strategii de pariere specifice unui joc ruleta. După plasarea pariului, dealerul aruncă bilă în roulette, aceasta oprindu-se eventual pe o culoare și un număr între 0 și 36. Câștigătorii de ruleta jocuri sunt aleși în funcție de rezultat – număr, culoare.

Cum poți să pariezi pe o masă de ruletă?

Pentru a juca la jocuri cu ruleta cu șanse de câștig trebuie să îți cunoști tipurile de pariuri disponibile pe bani reali. Vei avea de ales dintre pariuri exterioare și pariuri interioare.Pariurile exterioare sunt mizate pe zone mai mari ale ruletei:

  • Roșu/negru – culoarea numărului
  • Par/impar – tipul numărului
  • 1-18/19-26 – intervalul de numere
  • Duzină – trei categorii de numere: 1-12, 12-24 sau 25-26
  • Coloană: 12 numere neconsecutive

Pariurile interioare se axează pe anumite numere și pot fi:

  • Straight – pe un număr
  • Split – pe două numere vecine
  • Street – pe trei numere consecutive
  • Corner – pe patru numere adiacente

Tipuri de rulete disponibile în cazinouri

Atunci când joci la roulette gratuit sau pe bani, vei vedea că există diferențe importante între ce tipuri de jocuri de ruletă poți juca. Când alegi ce tip de ruletă online vrei să joci, trebuie să ții cont de ce avantaj îți aduce. Majoritatea experților recomandă însă roulette europeană datorită RTP-ului mare.

Ruleta franceză

Aceasta este roulette „mamă”, prima inventată cândva în secolul al XVIII-lea. Ruleta franceză pe care o vei găsi într-un cazinou are toate drepturile rezervate și se remarcă datorită culorii mesei. În timp ce celelalte stiluri de ruletă online au masa de culoare verde, ruleta franceză iese în evidență cu o masă roșie. Mai mult decât atât, pariurile exterioare ale acestui stil de ruletă online sunt situate pe ambele părți ale mesei.

Ruleta europeană

Cea mai îndrăgită și populară versiune de ruletă online este European roulette. În lumea jocurilor de noroc online pe bani reali, acest tip se remarcă datorită unei rate de plată de 97,30, un procentaj extraordinar, mai ales dacă îl compari cu cel adus de roata ruletei americane. Acest joc are o masă simplu de înțeles, numere de la 0 la 36, 0 fiind prezent în buzunarul verde, două culori și combinații la vedere.

Ruleta americană

Având cel mai mare avantaj al casei, the American roulette îți va aduce un RTP de doar 94,74%. Poate că diferența dintre acest RTP și cele ale celorlalte rulete de pe un site cu bani reali pare nesemnificativă, dar aceasta îți va putea afecta câștigurile. Fie că joci ruleta gratis, fie că joci live în ron sau cu bets la un cazino online cu ruleta online, vei descoperi că această roulette are și numărul 00.

Top Cazino 2023
5.0 rating
100% până la 2000€ + 200 rotiri gratuite
5.0 rating
100% până la 1000€ + 125 rotiri gratuite
5.0 rating
100% până la 333€ + 300 rotiri gratuite